Wie is TARTILLY?

Hallo, ik ben Jilly. 

Zo lang ik me kan herinneren, ben ik liefhebber van bakken (en koken).

Ik zat als kind steevast bij mijn mama wanneer zij aan het koken was. Als 10-jarige mocht ik mijn papa helpen bij het maken van chocolademousse. Een familierecept die bij ons thuis nog altijd met veel enthousiasme onthaald wordt. 

Vanaf dat moment was ik niet meer uit de keuken weg te slaan. Geen enkel feest kon voorbijgaan zonder dat ik die van een dessertbuffet voorzien had. 

Bakken roept bij mij een gevoel van gezelligheid op. Het doet me denken aan gezellige familiemomenten. Aan lachen, plezier maken en samen zitten om van een moment te genieten. 

Met TARTILLY wil ik jou zo’n moment bezorgen 

We willen een moment creëren waar jong en oud samen komen om te bakken. Een moment van ontspanning en gezelligheid waar iedereen kan genieten van een taart of koekjes. Even onthaasten, een feel-good moment dat iedere klant persoonlijk kan invullen. 

TARTILLY, dat is geluk in huis halen. Voor jezelf en voor anderen die van je creaties mogen smullen. Bakken is ook goed voor je mentale gezondheid. Je ontspant je tijdens het bakproces. Probeer maar eens aan iets anders te denken. En een extra bonus: je kan er iemand gelukkig mee maken! 

Ik wil je graag uitnodigen om TARTILLY te ontdekken. 

Heb je nog vragen of suggesties, dan maak ik graag wat tijd voor je vrij. 

Groetjes, 

Jilly 

PS: Mijn droom: alle kinderen wereldwijd een TARTILLY moment laten ervaren.

 

 

Wie is TARTILLY?